Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2024 | Plannenarchief

Meidenactiviteiten in Bos en Lommer

Door: Youssra Arbib
7 augustus 2023
Projectteam | 4 december 2023, 13:07

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase.

Leuke en Leerzame activiteiten voor meiden van 18 jaar uit ouder in Bos en Lommer. Rolmodellen creëren voor de toekomst.

Het is mij en veel vriendinnen/buurtbewoners opgevallen dat er momenteel weinig aanbod is dat specifiek gericht is op meiden, in vergelijking met het aanbod voor jongens. Met de meidenactiviteiten wil ik meiden van 18 jaar en ouder in Bos en Lommer de kans bieden om wekelijks samen te komen voor leuke, educatieve en verrijkende activiteiten.

Het doel is om een veilige omgeving te creëren waarin meiden hun zelfvertrouwen vergroten en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast willen we als groep een hechte gemeenschap vormen en iets terugdoen voor jongere meiden in de buurt. We willen onszelf ontplooien tot rolmodellen en mentorfiguren om zo een waardevolle band te creëren tussen verschillende leeftijdsgroepen

Met uw steun kunnen we een positieve impact creëren in het leven van jonge vrouwen in de buurt. Samen bouwen we aan een gemeenschap waarin meiden elkaar inspireren, ondersteunen en empoweren. Ik hoop dat dit waardevolle idee werkelijkheid kan worden en kijk ernaar uit om het samen met de meiden uit de buurt te realiseren.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren