Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2024 | Plannenarchief

Bestaande Jeu de boules baan nieuw leven inblazen

Door: Jonas van Wees
7 augustus 2023
Projectteam | 4 december 2023, 13:07

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase.

Samen met het woonzorgcentrum de Bogt, de buurt en het Arbeiderspaleis willen we een jeu de boules club oprichten om de buurt te verbinden

Zoals op de foto valt te zien is dit een mooie locatie met prima voorzieningen qua bankjes en een jeu de boules die wat liefde nodig heeft en nooit meer gebruikt wordt en daarmee een loze ruimte is geworden. Zonde! Samen met het Arbeiderspaleis en het Woonzorgcentrum de Bogt (wat ernaast ligt) willen wij een vrijblijvende jeu de boules club oprichten waarbij jong en oud samenkomen, verbinden en vooral plezier hebben. De baan wordt beheerd door mensen uit de buurt, ikzelf en het arbeiderspaleis en ook de organisatie wordt door hen opgenomen qua opzet van competitie. Er zijn setjes ballen nodig en materiaal om de baan schoon te vegen, er uitnodigend uit te laten zien en te onderhouden. Ook promotie materiaal voor de club zal gemaakt moeten worden.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Roderik Schaepman | 21 augustus 2023 20:40

Jeu de Boulen is de meest toegankelijke en verbindende sport ter wereld. Het is gratis, eenvoudig, ontspannen en je ontmoet makkelijk nieuwe mensen. Én, iedereen kan het spelen.

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren