Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2024 | Plannenarchief

Kinder Kunst Karavaan

Door: Linda Schinkel-Spierenburg
7 augustus 2023
Projectteam | 4 december 2023, 13:07

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase.

Een reizend atelier. Bekijk de wereld door de ogen van grote wetenschappers, kunstenaars, uitvinders en ontdekkingsreizigers. En doe mee!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en klaar voor de Kinder Kunst Karavaan? Want ons atelier op wielen komt naar een park of plein bij jouw in de buurt. Experimenteer, creëer, zoek en doe coole proefjes in de naam der wetenschap. Het avontuur begint hier!

De Kinder Kunst Karavaan is erop gericht kinderen actief te informeren over alle bijzonderheden uit hun dagelijks leven.​
Onze missie is om zoveel mogelijk kinderen te bereiken met ons programma zodat ze een rijker beeld van de wereld om hen heen krijgen.  
 
Leer de wonderen van de wetenschap en natuur te begrijpen. Misschien word je later zelf wel een uitvinder, astronaut of archeoloog. We zullen hoe dan ook een mooie ontdekkingsreis maken boordevol met verhalen uit andere tijden en het nieuws van nu.
Het programma bestaat uit een verzameling van uiteenlopende thema’s. Zoals Piraten, Prehistorie, Verkeersveiligheid, Milieu, EHBO, en werelderfgoed. Gericht op het stimuleren van nieuwsgierigheid en verwondering.
 
Stap in de wereld van de Kinder Kunst Karavaan en speur mee naar de geheimen om ons heen. Kijk voor ons programma t.z.t. op de website en schrijf je in voor een van de 44 lessen.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren