Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2024 | Plannenarchief

West Kleedt Aan

Door: Esther Rovers
7 augustus 2023
Projectteam | 4 december 2023, 13:07

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase.

Met geld van West Begroot kunnen wij een jaar West Kleedt Aan bekostigen, voor huur, transport, PR materiaal en iets voor de vrijwilligers.

West Kleedt Aan is een stichting die zich inzet voor de bewoners van Amsterdam West (en omliggende gebieden) door het organiseren van gratis kledingmarkten. In het najaar van 2023 en gedurende heel 2024 hebben we wederom plannen om markten te organiseren. Tijdens deze markten geven we kleding weg aan mensen die hulp nodig hebben, zich bewust zijn van milieu-impact, of simpelweg geïnteresseerd zijn.

Ons doel is om ten minste vier grote markten te realiseren, en daarnaast deel te nemen aan andere lokale initiatieven met kleinere markten. Onze markten fungeren als een soort kledingwinkel, waar een variatie aan items te vinden is, zoals schoenen, tassen, shirts, broeken en jassen.
De financiële steun van West Begroot stelt ons in staat om kosten te dekken, zoals het huren van opslagruimte voor kleding en rekken, het transporteren van marktbenodigdheden naar de verschillende buurthuizen/locaties waar we de markten organiseren, het aanbieden van gratis koffie/thee aan onze vele bezoekers, kosten voor onze nieuwe website en een aparte bankrekening op naam van de stichting, het drukken van flyers en natuurlijk een bedankje voor onze fantastische vrijwilligers.  

Er is ons in 2021 een buurtbudget toegekend van ruim €2000 (er waren toen nog geen huurkosten), hiervan is nog ruim €600 over. Dit laat zien dat wij verstandige beslissingen nemen wat betreft geldbeheer, echter kunnen we dit geld niet gebruiken, omdat het anders begroot was. Dit buurtbudget moeten we nog afronden, dit gaan we komende maand doen. De deadline van West Begroot kwam net even te vroeg...


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Martine Zwijnenberg | 7 augustus 2023 21:35

West Kleedt Aan is zo'n super initiatief! Duurzaam en sociaal!

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren