Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2024 | Plannenarchief

Samen Bos en Lommer Buurtfeesten

Door: Achraf Benseddek
6 augustus 2023
Projectteam | 4 december 2023, 13:07

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase.

Verbinden van jong en oud in Bos en Lommer met buurtfeesten vol activiteiten, plezier en lekker eten.

Samen Bos en Lommer is een plan met als doel om een aantal keer per jaar buurtbewoners van alle leeftijden in Bos en Lommer met elkaar te verbinden via buurtfeesten. Elk seizoen zal worden gevierd met leuke activiteiten, thema's en heerlijke gerechten die passen bij het karakter van het seizoen.

Door het organiseren van deze buurtfeesten willen we een hechtere gemeenschap opbouwen, waarin de buurtbewoners elkaar beter leren kennen en nieuwe contacten ontstaan. Het delen van vreugde en gezelligheid zal de buurtbanden versterken en bijdragen aan een positieve en aangename sfeer in de buurt.

Hoewel dit plan bedoeld is voor alle bewoners van Bos en Lommer, ligt de nadruk met name op kinderen en jongeren uit de wijk. We willen vooral voor hen leuke activiteiten organiseren. Tijdens dit evenement worden er daarom ook diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen. Kinderen kunnen zich vermaken met knutselen, schminken en spelletjes. Er zullen ook springkussens aanwezig zijn waarop ze lekker kunnen springen. We vragen verschillende buurtpartners om een activiteit te organiseren. Sportactiviteiten zouden door WestBeweegt verzorgd kunnen worden. Door deze activiteiten is het evenement ook aantrekkelijk voor gezinnen met kinderen en kan het bijdragen aan een leuke en gezellige dag voor de hele buurt.

We roepen buurtbewoners op om op dit plan te stemmen, omdat soortgelijke buurtfeesten nog ontbreken in onze wijk. Met Samen Bos en Lommer willen we een bruisende en hechtere gemeenschap creëren. Samen kunnen we trots zijn op onze buurt terwijl we vreugde en verbondenheid delen tijdens de buurtfeesten.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren