Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2024 | Plannenarchief

Opknapvergroen Joos Banckersplantsoen Speelterrein

Door: Tjerk Bangma
3 augustus 2023
Projectteam | 4 december 2023, 13:07

Dit plan is haalbaar en door naar de stemfase.

Opknapbeurt speel/sportplaats Joos Banckersplantoen

Het grote plan
We zijn vastbesloten om het plantsoen om te toveren tot een betoverende plek. Wat willen we? Bloemen! En oh ja, strakke witte sportlijnen, zodat we kunnen pronken met onze sportieve moves. Maar laten we niet vergeten wat echt belangrijk is: een speeltoestel zonder vieze kapotte ondergrond! Geen zorgen, we gaan het allemaal aanpakken!

Wat staat er op ons to-do lijstje? Allereerst, bye-bye vieze witte sportlijnen, jullie worden weer stralend wit en we zijn klaar met hekken waar elke bal onderdoor kan! En als we toch bezig zijn, laten we die oude rubbertegels onder het speeltoestel inruilen voor gloednieuwe, zodat we veilig en blij kunnen spelen!

Maar we hebben nog iets in petto om dit plein echt te transformeren. Tromgeroffel, alsjeblieft! We gaan vergroenen, mensen! Tegels maken plaats voor een weelderige planten en bloemen. Dat betekent meer natuur, meer leven en meer frisse lucht om van te genieten! We pakken ook de containers aan! Die krijgen een tuin.

Dus laten we onze groene vingers uit de mouwen steken en samen het plein omtoveren tot een magische plek waar plezier, sport en natuur samenkomen. Wie doet er mee? Laten we een groen feestje bouwen!


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
connie janszen | 3 augustus 2023 18:47

Ik kijk uit op het plein en ben bereid om me te helpen het plein te vergroenen en om plantjes te planten en verzorgen rondom de afval containers

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren