Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2024 | Plannenarchief

Jongeren speeltuin

Door: Audrey Plet
26 juli 2023
Projectteam | 4 december 2023, 13:07

Er is nog geen concrete locatie die getoetst kan worden. Een dergelijke voorziening moet worden onderhouden, zeker omdat er een tendens bestaat tot verloedering van dergelijke plekken. Daarnaast zijn er 1 of meer afvalbakken nodig, die structurele beheerkosten met zich meebrengen. Ervaringen leren dat de buurt kritisch is op potenti�le hangplekken.

jongeren speeltuin waar jongeren buiten samen kunnen komen Ijzeren bank constructie met een dak en tafel op terrein om te basketbal voetbal

Plan is om de reguliere speeltuinen te ontlasten. En de jongeren worden vaak buiten gesloten.  Als men aan middelen voor kids denk gaat t te vaak om kids tot 12 jaar. Jongeren hebben vaak geen aangewezen plek buiten om samen te komen. Waardoor je ze s avonds in de reguliere speeltuinen ziet. Mij idee is een tafel met bankjes en een dak van ijzer. Door dat er een dak is kunnen ze in bijv regen weer toch samen komen.  Liefst op geplaatst op een terrein met gelegenheid tot sporten. Bijv met een voetbalkooi. En basketbal hoop. En een tafeltennis tafel.


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte




Geef mij een nieuwe code

Annuleren