Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2024 | Plannenarchief

3 geadopteerd boomtuintjes beplanten

Door: Tadeu Lanna
13 juli 2023
Projectteam | 4 december 2023, 13:07

Dit plan is haalbaar, maar wordt behandeld in Groen in de buurt

Van de gemeente kreeg ik "akkoord" om 3 bomen op mijn straat te adopteren, wat betekent dat ik rond de bomen een tuintje kan aanleggen.

het plan is: rond 3 bomen een tuintje aanleggen. Een randje ( 25cm) maken (voor het beschermen van de planten = tegen fietsen/honden/e.d.) , vullen met tuinaarde, en planten: voorkeur voor vaste en winterhard , dat het de hele jaar groen(er) is en natuurlijk zoveel mogelijk kleuren voor de mensen en dieren ( o.a. bijen)
Bereiken: de troep rond de bomen weg ( fietsen, afval, grijze droge stoeptegels) en daar groen en veel kleur aanbrengen.
Resultaat/voor wie/stemmen: het is voor iedereen de hier woont en door fietst/loopt een plezier om naar te kijken/ruiken/zien. ik ben al heel bescheiden begonnen, en krijg van buren complimenten, ik zie mensen foto's maken ( een bloeiende hoog klimroos heb ik al ).  Het straat en stad wordt alleen maar mooier en fijner en zachter. 
(jammer, het is me niet gelukt om foto's uploden, van de planten die nu al zijn op die plekken)
( ik verteld al tijdens een informatie telefoon gesprek, met Kim, dat ik pas in augustus terug ben, voor eventuele verder uitleg. En dat ik  gewoon door ga met mijn plan, op een laag pitje, vanaf augustus )


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte




Geef mij een nieuwe code

Annuleren