Spring naar inhoud
logo
Gemeente
Amsterdam

West Begroot 2025 | Plannen indienen

U kunt dit plan nu liken

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Like dit plan om te laten zien dat u dit belangrijk vindt voor uw buurt!

Een weggeefkast met dans en lach spiegels!

Door: Daryl Mulvihill
9 juli 2024

Delen, bewegen en lachen! Lokale meiden hebben een bijzonder element bedacht: een plek om te dansen, te lachen en spullen (boeken) te delen.

 Dit plan is opgesteld om een interactief en creatief element toe te voegen aan een (of meer) van de muren bij het Wachterliedplantsoen. Het doel is om een bijzonder element te plaatsen dat delen, bewegen, dansen en lachen stimuleert. Een weggeefkast met een dans- en lachspiegel zal worden geïnstalleerd, waar buurtbewoners spullen kunnen delen en tegelijkertijd plezier kunnen hebben met de interactieve spiegel.

 Dit is een van de vele ideeën die zijn ontstaan tijdens de "Dat is niet Eerlijk!" ontwerpworkshops met lokale meisjes, een project dat lokale kinderen een stem geeft in het vormgeven van hun buurt. 

Waarom is dit nodig? Mensen moeten lachen! 
Dit is een van de vele ideeën die zijn ontstaan tijdens de "Dat is niet Eerlijk!" ontwerpworkshops,met lokale meisjes, een project dat lokale kinderen een stem geeft in het vormgeven van hun buurt. 

De spiegel en kast worden gemaakt van onbreekbaar dibond aluminium, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid.  Dibond is bestand tegen corrosie, roest en UV-straling, waardoor het geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen. 

De dans- en lachspiegel creëert een plek waar buurtbewoners samenkomen, spullen delen en plezier hebben. Het versterkt de band tussen mensen in de buurt!

Waarom zou u stemmen voor dit plan

  • Positieve Impact op de Buurt: Het interactieve element zal het Wachterliedplantsoen mooier maken en de buurt een positieve uitstraling geven als een bruisende en vriendelijke plek.
  • Een eerlijkere wereld: Dit plan is een direct resultaat van de ideeën van lokale meisjes die hun buurt willen verbeteren. Door te stemmen op dit plan, ondersteunt u hun visie en inzet voor een eerlijkere en groenere wereld. 
  •  De dans- en lachspiegel moedigt mensen aan om te bewegen en te lachen 
Stem op dit plan om de bijzondere ideeën van lokale meisjes te realiseren!


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren