Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 169 van de 50.

Budget in Balans

Door: ozlem bayar
19 juni 2022

Met deze aanvraag willen wij onze trainingen digitale vaardigheden versterken BEW. Dit gaan we doen door vrijwilligers die we gaan trainen.

De doelgroep bestaat met name uit gezinnen van Turkse, Turks-Bulgaarse, Marokkaanse, en Surinaamse komaf, maar we ontmoeten ook andere nationaliteiten in de praktijk. Een gemene deler is dat ze de taal niet goed beheersen. Verder heeft een groot deel van deze groep onvoldoende digitale vaardigheden. 
Kortom, wij willen als organisatie kwetsbare bewoners van Amsterdam ondersteunen op meerdere vlakken, zodat zij er sterker uitkomen, meer zelfredzaam worden en echt onderdeel worden van de maatschappij!
De trainingen duurt in totaal 40 weken elke training bestaat uit 12 bewoners. Elke training bestaat uit 6 sessies. Er is een projectleider en een coördinator als professional aanwezig om de trainingen samen met de vrijwilligers te begeleiden. De trainingen worden in eigen taal gegeven, zodat het beter en duidelijk overkomt bij de bewoners.
Het plan heeft 2 locaties nodig waar de trainingen worden gegeven met daarbij 4 laptops, een beamer, kantoorartikelen en overhead.
De likes zijn zeer eenvoudig te bereiken. Daar we een klantenbestand hebben van meer dan 4000 bewoners uit West, kunnen we aan de hand van onze huidige spreekuren de likes behalen.


Argumenten

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren