Spring naar inhoud

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0
Aantal stemmen voor het plan: 67 van de 50.

VAN TOP TOT TEEN - gezond leven samen in West

Door: karin vromen
16 juni 2022

8 workshops voor buurtbewoners met verschillende achtergronden om de eigen gezondheid en omgeving te versterken. Olv professionele trainers

VAN  TOP TOT TEEN bestaat uit een reeks van 8 workshops om samen met buurtgenoten op gestructureerde wijze aan lichamelijke en mentale gezondheid te werken. De deelnemers kunnen het geleerde na afloop zelf overbrengen op familie, vrienden, buren.

Met de workshops willen we mensen uit de buurt bijeenbrengen, ervaringen laten uitwisselen en leren hoe ze zelf hun fysieke en mentale gezondheid kunnen verbeteren.

VAN TOP TOT TEEN is een methode waarmee mensen aan hun gezondheid kunnen werken met behulp van een trainer maar ook en vooral door van elkaar te leren vanuit verschillende ervaringen en culturen.

Van TOP TOT TEEN werkt vraaggericht en sluit aan op wat mensen zelf kunnen doen op het gebied van bewegen, voeding, rust, slapen.

VAN TOP TOT TEEN gebruikt verschillende technieken (Healing Touch en Yoga; ademhalingstechnieken; Energy Therapy; Ayurvedische voetmassage) en is gebaseerd op het Laat je zien model van persoonlijkheidsontwikkeling van de Grunberg Academie.


Argumenten

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren