Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen. Dit plan wordt getoetst op haalbaarheid.

Buurtkamer alleenstaande ouders

Door: Elvira Bloem
27 juli 2020

Ik wil een plek realiseren waar alleenstaande ouders zich thuis kunnen voelen, gelijkgestemden kunnen ontmoeten om elkaar te motiveren.

Het plan omvat een ruimte waar alleenstaande ouders en hun kinderen een plek hebben waar ze elkaar kunnen ontmoeten en kunnen stimuleren.
Het beste zou zijn als de ruimte een lunchroom-achtig uitstraling heeft zodat er door middel van het verkopen van een hapje en drankje iets van inkomsten kan worden gegenereerd. Door middel van die inkomsten en donaties kunnen er op vaste dagen eet avonden voor de doelgroep worden georganiseerd.
Gaande weg is het plan om activiteiten te organiseren om de zelfredzaamheid van alleenstaande ouders te vergroten.
Maar in eerste instantie wil ik een plek creëren waar de minder draagkrachtige alleenstaande ouders samen met andere ouders en hun kinderen kunnen genieten van een avondje uit eten.
Het tweede speerpunt is het samen met de ouders organiseren van kinderfeestjes. Ieder kind verdient een verjaardagsfeestje.

Argumenten

Argumenten voor

Willem Kramp | 29 juli 2020 11:28

Vind het een positief plan waarbij er een bijdrage geleverd wordt om de buurtbewoners uit hun isolement te halen en te motiveren.ch5 Klaassen | 29 juli 2020 12:47

het is erg nodig voor alleenstaande ze raken anders eenzaam en kunnen met niemand praten die drempel ligt erg hoog nuchris konings | 29 juli 2020 17:44

Is beter tegen vereenzaming, en ontmoetingsplekken zijn zeer schaars aan het worden met deze Corona, laten we daar voor opstaan.Argumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel