Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen. Dit plan wordt getoetst op haalbaarheid.

Imaginarium: zintuigprikkelende wonderkaravaan

Door: Bloem de Wilde de Ligny
27 juli 2020

Droomreizigers laten zich meevoeren op een tot de verbeelding sprekend avontuur, dat de zintuigen prikkelt, verrast en verwondert.

De Wonder Karavaan  vindt plaats in een pand met 12-15 kamers.
Elke kamer wordt door collaborerende kunstenaars van diverse disciplines getransformeerd tot een op zich zelf staand micro universum. De bezoekers zijn droomreizigers, en vangen hun reis aan in groepen van 9, en worden, kamer voor kamer, door het pand geleid op een surrealistisch synaestetisch avontuur. 

De voorstelling is een succes als de reizigers de karavaan verlaten met hernieuwde verwondering en terugkeren naar de alledaagse realiteit met een aanstekelijke glimlach op hun gezicht en in hun hart. 

De kunstenaars in beeld en geluid, werken binnen het ethos van Dream Society. Wij willen de wereld veranderen door verwondering en blijdschap te brengen in de harten van ons publiek. We willen mensen uit diverse lagen van de samenleving bijeenbrengen en laten deelnemen aan een collectieve ervaring die ons er allen aan herinnert wat ons bindt en wat we gemeen hebben. 

Het concept van de Wonder Karavaan past binnen het corona beleid en biedt zowel de uitvoerende kunstenaars als het publiek een welkome ontsnapping aan de dagelijkse beslommeringen. 

Wij zoeken nog een locatie maar denken vooral aan broedplaatsen in West, bijvoorbeeld de Wittenplaats. 

Argumenten

Argumenten voor

Annemieke Jonas | 29 juli 2020 12:45

Vooral nu een grote behoefte aan kunst en verwondering. Ook mijn bezieling was in een lockdown, mijn zintuiglijke beroering verstikt door de CoronaKater.Argumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel