Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen. Dit plan wordt getoetst op haalbaarheid.

Kunst en Welzijn

Door: Artemise Ploegaerts
26 juli 2020

Dit project heeft tot doel een ruimte te creëren waarin kunstpraktijken en welzijnstherapieën samenkomen.

Het doel van dit project is om kunst toegankelijker en aantrekkelijker te maken. Welzijnspraktijken zoals massage, bewegingstherapieën en meditatie zijn belangrijk om met dagelijkse stress en emotionele strijd om te gaan. Zowel kunst- als welzijnsactiviteiten samen zouden rust, speelsheid en geluk in de buurt brengen.

Het project zal bestaan ​​uit culturele evenementen, kunstexposities en workshops gecombineerd met massagesessies, meditatie en soortgelijke welzijnspraktijken.

Voor mijn plan heb ik nodig:

- financiële steun om de ruimte te renoveren, de apparatuur te kopen en de betrokkenen te betalen om het project op te zetten,
- tijd en ondersteuning voor marketing en promotie van het project.

Het project is bedoeld voor mensen in en nabij Bos en Lommer, in Amsterdam-West. Mensen die willen ontsnappen aan de dagelijkse routine en dromen willen omzetten in realiteit!


Bos en Lommer ontwikkelt zich snel met steeds meer interessante projecten en originele bedrijven. Mijn plan draagt ​​bij aan het brengen van meer kunst en cultuur in dat gebied van Amsterdam. Het doet dit op een toegankelijke en inclusieve manier.

Argumenten

Argumenten voor

Yuanyuan Fu | 28 juli 2020 20:08

I think it is extremely important to prioritise mental and physical well-being at this moment. Not only because of the outbreaks of virus but more importantly, to find a balance and meanings in life in the increasingly hostile environment that we have created ourselves to live in. Art and therapies can help this matter by initiating changes within individuals and across communities to live in a strong, resilient, conscious and open state.Argumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel