Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen. Dit plan wordt getoetst op haalbaarheid.

Grafiek drukwerk en de wereld van d.i.y.

Door: 4bid gallery
26 juli 2020

Drukwerk en boekbindings-technieken: toegankelijke, sociale en duurzame workshops bij 4bid galerie!

4bid wil kennis over traditionele en experimenteel drukwerk delen, samenkomen om vaardigheden te delen en van elkaars ervaringen te leren.

Tijdens maandelijkse weekend workshop-sessies leren we om handgemaakte matrixen te kunnen maken, verschillende materialen te kunnen voorbereiden en bedrukken met inkten en natuurlijke kleuren door middel van technieken zoals cyanotype, monotype, etsen, linoleumsnede, zeefdruk door het veilig gebruiken van professionele en doe-het-zelfapparatuur.

Aan het einde van de serie workshops zal 4bid galerie een grafische tentoonstelling organiseren en een catalogus publiceren en afdrukken, waarbij een collectief oeuvre wordt verzameld.

De laboratoria staan ​​open voor iedereen, jonger en ouder, beginners en experts, gedreven of gewoon nieuwsgierig, bereid om te experimenteren met de technieken onder begeleiding van een tutor, maar vrij om de mogelijkheden te verkennen. 

4bid gallery? We zijn een groep met een gevarieerde achtergrond in beeldende kunst, performance, activisme, geologie, antropologie, psychologie en meer.

Als je benieuwd bent, stem op ons en bezoek onze website www.4bidgallery.com!


Argumenten

Argumenten voor

Geen argumenten voor

Argumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel