Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen. Dit plan wordt getoetst op haalbaarheid.

DOE HET MAAR

Door: OT 301
25 juli 2020

Het vieren van verbinding, gemeenschap en het stimuleren van creativiteit door middel van kunst en cultuur bij OT301!

We willen onze creativiteit, vaardigheden en ervaringen delen.
Hoe?
Door elke maand creatieve workshops samen te ervaren) (kunst, ambachten, do-it-yourself, performance, milieubewustzijn). Iedereen kan een of meerdere activiteiten kiezen.
Tijdens deze maandelijkse bijeenkomsten zullen wij nieuwe mensen ontmoeten, verhalen en ideeën uitwisselen, artistieke inhoud creëren, nieuwe vaardigheden ruilen. We willen samen een veilige ruimte voor iedereen creëren.
Bovendien krijgt iedereen de kans om aan collectieve en interactieve voorstellingen deel te nemen en/of bij te dragen aan een publicatie over het project: de uitvoering en uitkomst van de activiteiten zal op onze website en in een nieuwe e-zine verschijnen. 
Voor wie?
Iedereen in Oud-West is welkom. Van 1 tot 99 jaar en met allerlei verschillende achtergronden, wij willen graag zo inclusief mogelijk zijn.
Waar?
Bij OT301. Kent u ons nog niet? We zijn een groep kunstenaars en educators die in theater, circus, beeldende kunst, dans, muziek, film en andere kunstvormen werken. Onze collectief denkt na over cultuur en kunst. We willen op creatieve manieren leren, ervaringen delen en solidariteit koesteren.
Nieuwsgierig?
Stem dan op ons project en volg onze website - ot301.nl - om onze activiteiten te RSVP-en. 
Doe het maar!



Argumenten

Argumenten voor

Geen argumenten voor

Argumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel