Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen. Dit plan wordt getoetst op haalbaarheid.

You get real in The Real World.

Door: Wencke van Amstel
23 juli 2020

The Real World. Shops, gym, workspaces and restaurant for people, families and companies that want to change the world.

In The Real World you get real. Iedereen heeft voorbarige oordelen, niet gebaseerd op feiten. Met ijzersterke argumenten, vol humor en feilloze inzichten laat TRW de échte wereld achter onze mindbugs  zien. Want deze kloppen nooit. Hier kom je pas achter als je het gaat onderzoeken; bijv. zo gauw je een goed gesprek hebt met degene waarover je een vooroordeel hebt. Daarom faciliteert en stimuleert TRW vooral fysieke interacties. Niet vanuit verwijt, maar vanuit een gevoel van verbondenheid met andere mensen; een gedeelde verantwoordelijkheid om er iets aan te doen. TRW wordt zo een plek met andere waarden en nieuwe afspraken. Een Mini Society, Diversity Hotspot en No Waste Community in 1.

TRW is er voor mensen, families en bedrijven die op positieve wijze willen bijdragen aan sociale, economische en ecologische verandering. Voor hen is TRW een plezierplek waar ze hun bijdrage aan social change op laagdrempelige wijze kunnen combineren met dagelijkse bezigheden; door te trainen, te eten, te huren, te kopen en te chillen bij TRW heb je impact. Specifiek voor bedrijven werkt TRW als een circulair keurmerk. TRW belichaamt een nieuwe tijdgeest, een radicaal andere manier van werken en leven.

We zoeken nog een locatie á la El Otmani Gym. Groot genoeg om workspaces, gym, restaurant, buurtwinkel en diverse shops in een goede mix  te herbergen. Buitenruimten voor dakterras en dak(moes)tuinen. Nabij park, woonwijken, winkelcentra en bedrijven; kruispunt van professionele, familiaire en persoonlijke behoeften. Plus horeca- en eventvergunning.

We worden online én offline nauwelijks nog geconfronteerd met andere overtuigingen, ervaringen en toekomstperspectieven. Dit affecteert de groei van ons empatisch vermogen, onze sociale veerkracht en onze politiek-maatschappelijke betrokkenheid.  Er is een nieuwe Martin Luther King nodig. In ieder geval iets dat er in woord én daad voor zorgt, dat we ons liefdevoller gaan verhouden tot onszelf, tot de mensen om ons heen en tot onze toekomst!

Argumenten

Argumenten voor

Annelies Kouwenhoven-schurink | 25 juli 2020 09:52

Ik vind het een goed idee voor iedereenMarion Proeger | 25 juli 2020 10:02

het is een mooi project dat staat voor eenheid sociaal een plek waar we samen komen kindvriendelijk en waar we lekker kunnen genieten van eten daarom stem ik VOORJones Kuhne | 29 juli 2020 22:12

Dit is wat we nodig hebben! Topidee!Argumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel