Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen. Dit plan wordt getoetst op haalbaarheid.

Share-a-Table een goede gesprek met nieuwe mensen

Door: Georgina Smith
22 juli 2020

ShareATable is een nieuw/e platform dienst waarmee mensen elkaar kunnen leren kennen om vriendschappelijk of professioneel contact te maken

1.  Het doel van Share-a-Table is het aanbieden van een nieuw en voor alle generaties makkelijk te gebruiken platform waar mensen, die door verschillende levenssituaties eenzaam zijn, elkaar onder het genot van een hapje of drankje kunnen leren kennen en eventueel kunnen netwerken. Eenzame mensen zouden nooit meer alleen hoeven te dineren! 
2. De dienst biedt hulp voor twee gemeenschappen:
- Voor personen die behoefte hebben aan sociaal contact en netwerken.
- De horeca en kleine middenstand in West

3. Wij gaan een platform (online en offline) ontwikkelen waar mensen uit West zich kunnen inschrijven (volgens De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)). Via een marketingcampagne gaan wij onze doelgroep informeren en de bekendheid met de dienst vergroten. 

3. A. Financiering om een online- en offlineversie van het platform te ontwikkelen.
B. Financiering voor advertentie/bekendheid campagnes in heel het stadsdeel West ter lancering van Share-a-Table, zodat de mensen het platformweten te vinden.

4.  Share-A-Table is voor:
Volwassenen in  West, die openstaan om nieuwe mensen te leren kennen en voor iedereen die behoefte heeft aan sociaal contact, bijvoorbeeld:
- Professionals die (noodgedwongen) vanuit huis moeten werken
- Mensen die geen andere opties hebben om nieuwe mensen te leren kennen in de wijk/buurt
- Nieuwe moeders en vaders
 - Onlangs gescheiden mensen, vaders of moeders 
- Oude of eenzame mensen, die niet veel mensen kennen uit de buurt
- Expats en nieuwe Amsterdammers 

 5. Share-a-Table helpt met de bestrijding van eenzaamheid door mensen de mogelijkheid te geven om elkaar te ontmoeten op elk moment wanneer ze zich sociaal alleen voelen en het  richt zich op de behoeften van alle sociale groepen, alle generaties (daarom hebben wij ook de mogelijkheid van een offline versie), mensen met allerlei verschillende achtergronden en brengt de juiste mensen bij elkaar. Het platform verbindt de mensen, die zonder dergelijke hulpmiddelen elkaar nooit zullen ontmoeten.

Argumenten

Argumenten voor

Anke Sunaert | 29 juli 2020 09:26

Ik geloof dat eenzaamheid en isolatie een niet te onderschatten probleem is in onze huidige, individualistische maatschappij, en al helemaal gezien de pandemie omstandigheden van vandaag.Carla Spiljard | 29 juli 2020 14:44

Ik vind het een prachtig initiatief en hoop daarmee veel mensen te kunnen helpen in het vinden van contacten in AmsterdamArgumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel