Spring naar inhoud
Dit plan kreeg minder dan 50 likes

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan kreeg minder dan 50 likes en gaat niet door naar de volgende ronde.

Geef West een Podium!

Door: Sven de Haan
21 juli 2020

Dit podium, 3D-geprint van gerecycled plastic, geeft West de kans om elkaar op vooruitstrevende en duurzame wijze te ontmoeten.

Wat gebeurt er als de verschillende werelden en culturen van Amsterdam West elkaar ontmoeten onder 1 zonnig dak? We gaan heel Amsterdam West door voor inspiratie en verhalen. Wanneer alle inwoners van Amsterdam West zich verbonden voelen over een gedeelde en duurzame toekomst zullen zij als voorbeeld dienen voor de rest van de wereld. Verzamel plastic en stap in de wereld van innovatie. We 3D-printen een gedeeld podium voor alle culturen, afkomst, geaardheid en leeftijden. Zo willen wij aan alle inwoners van Amsterdam West een stem geven. 

Van gerecycled plastic maken we een schitterend bladerdak dat beschermt tegen regen en het zonlicht verstrooid. Het vervangt die ene oude boom, waaronder we samenkwamen om te schuilen, verhalen te vertellen, te spelen, muziek te maken, verliefd te worden. 

Zowel het ontwerp als de productie zal worden uitgevoerd door Aectual. Aectual heeft als missie design duurzaam en bereikbaar te maken voor iedereen en doet dat doormiddel van digitale technologie & hergebruik van materialen. Aectual 3D-print gebouwonderdelen, zoals dit paviljoen, van hergebruikt plastic. 

De wereld van vandaag is in de war en moet opnieuw worden uitgevonden. Wie kunnen dat beter dan de kinderen van Amsterdam West? Aectual gaat samen met kinderen van groep 8 uit Amsterdam West projectmatig plastic inzamelen en recyclen. Op onze locatie op de Naritaweg bij Sloterdijk zullen wij inzichtelijk maken hoe je dit plastic kan hergebruiken op een innovatieve manier. We bouwen met gerecycled plastic een prachtig nieuw podium voor alle inwoners van Amsterdam West. 

Like en share en help ons om Amsterdam West samen te brengen onder 1 zonnig dak. Het verbindende podium van morgen!

Argumenten

Argumenten voor

Geen argumenten voor

Argumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel