Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de haalbaarheidstoets

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

De stemperiode is afgelopen. Dit plan wordt getoetst op haalbaarheid.

Open Cinema in de Kolenkit

Door: Peim van der Sloot
17 juli 2020

in 2021, elke maand 1 x gratis naar de film in de Kolenkitbuurt

Elke maand gratis naar de film in de Kolenkit

Stel je voor je kan het hele jaar door elke eerste zondag van de maand gratis naar de film!

In De Bouwput, een vrije culturele ruimte in de Kolenkitbuurt, wil ik als lokale kunstenaar een keer per maand gratis een filmavond organiseren. Voor elke editie vraag in een (internationale) interessante kunstenaar, ontwerper, journalist of activist om een film naar de keuze te introduceren.
Ik verzorg zelf een drankje en hapje voor tijdens de film, en het is een mooi moment waarin buurtbewoners, kunstenaars en geïnteresseerden in gesprek kunnen gaan aan de hand van een film of documentaire die relevant zijn voor de huidige ontwikkelingen in onze samenleving.
Elke maand heeft een ander thema, en wordt door de spreker op z’n eigen manier geïntroduceerd, zo dat we de film in de juiste context zien. Films zijn in het engels, of engels ondertiteld.
 
 Na de film is er tijd en ruimte voor discussie, of gewoon gezellig een biertje te drinken.

Extra info:

DE BOUWPUT is de galerie en gemeenschappelijke ruimte van Broedplaats BOUW, een door kunstenaars gerund gebouw in De Kolenkitbuurt. DE BOUWPUT is een initiatief van Peim van der Sloot en Marnix Postma, twee leden van de programmeercommissie van BOUW. Met de galerieruimte streven we ernaar om werk van kunstenaars te presenteren in de verschillende werkplaatsen, ateliers en studio's. Wij zijn een non-profitorganisatie.
De Bouwput heeft een groot scherm, speakers en een beamer voor het juiste bioscoop gevoel.

PEIM VAN DER SLOOT
Ik groeide op in Argentinië, studeerde in 2010 af aan de kunstacademie in Utrecht (HKU) en werkt sindsdien in de levendige niches tussen beeldende kunst, design en performance. Door middel van een reeks grafische technieken waaronder sticker-collages en zeefdruk ontwikkelde ik een zeer karakteristieke stijl.
 Ik huur een atelier ruimte bij Broedplaats Bouw, en woon zelf in De Baarsjes.


Argumenten

Argumenten voor

Geen argumenten voor

Argumenten tegen

Geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel